Kezdőlap » Hírek » Választás – Győrfi László bemutatkozása

Választás – Győrfi László bemutatkozása

Kedves zsinagógai tagok!

Ezt a rövid bemutatkozást a vallási, valamint a korábbi világi vezetés kérésére írom. Igazából azt hiszem, erre nincs is nagy szükség, hiszen csak azt fogják a tagok (azaz TI) megválasztani az elöljáróságba, akit ismertek, szerettek, és hétről hétre találkoztok vele a zsinagógában. Éppen ezért most csak egy pár sort írok magamról és a jövőbeni céljaimról:

1969. december elsején születtem Budapesten. 12 éve nős vagyok (feleségem Timi). Három gyermekünk van (Sára 10, Dani 8, Beni 4 éves) A Bét Salom zsinagógába legkisebb fiam születése óta járunk rendszeresen. Próbálunk egyre vallásosabb életet élni, részt veszünk a körzet vallási és kulturális életében. Többször kerültem a körzeti elöljáróság közelébe, de mindezidáig nem vállaltam vezető szerepet.

Szeretném a tapasztalataimmal, vezetési gyakorlatommal és minden erőmmel a háttérből segíteni a jövőbeni elnök munkáját.
Célom a különböző zsidó vallási irányzatok közötti párbeszéd megteremtése, a közöttük lévő (vagy meg nem lévő) kommunikáció javítása, közös programok szervezése, ezzel egy integrációs folyamat elindítása, illetve felgyorsítása.

Baráti üdvözlettel:
Győrfi László

Vissza a jelöltekhez

 
 
 
 
Választás – Jakal Zoltán bemutatkozása
Close