Kezdőlap » Hírek » Események » REBECEN ESTHER JUNGREIS ELŐADÁSÁRA JEGYEK NÁLUNK IS KAPHATÓAK

REBECEN ESTHER JUNGREIS ELŐADÁSÁRA JEGYEK NÁLUNK IS KAPHATÓAK

Időpont: 2009. március 22. vasárnap 19.00.

Hely: Hotel Inter-Continental Budapest (1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 12-14)

Jegyárak: 20 éves korig 500 Ft, 20 éves kor fölött 1.000 Ft.

Alsó korhatár: 16 év.

Részletekért kattintson a címre!
A világszerte elismert előadó
REBECEN ESTHER JUNGREIS

Rebecen Esther Jungreis a szegedi főrabbi családjában született nem sokkal a második világháború előtt.
A bergen-belseni tábor túlélőjeként elhatározta, hogy egész életét a szellemi holokauszt, a lelki kiüresedés elleni harcnak szenteli. 1973-ban megalapította a Hineni Heritage nemzetközi szervezetet, amely a zsidó folytonosságot nem csak a Tórai hagyomány tanításával tartja életben, hanem nagy sikerű Siduch-jaival (párközvetítéseivel) is melyek megszámolhatatlanul sok házassághoz járultak hozzá és a mai napig vonzzák a fiatalokat a világ minden részéről.
Rebecen Jungreis több mint 40 éve rendszeres publicistája a Jewish Pressnek, a legnépszerűbb amerikai zsidó hetilapnak, emellett könyveket ír, saját televíziós show-ja van amely hetente nyolcmillió háztartásba jut el, és nagysikerű előadásokat tart New Yorkban, Londonban, Jeruzsálemben és a világ számos országában. Legendás hírű előadásán a New York-i Madison Square Gardent 18,000 fővel zsúfolásig töltötte, de mondott beszédet az Egyesült Államok hadserege és tengerészete előtt, csak úgy, mint az Izraeli Védelmi Erők katonáinak.
Több nyelvre lefordított könyvei közül a „The Committed Life” (Elhivatott élet) magyar nyelven is megjelent és nagy sikert aratott. Legutóbbi könyve a „Life is a Test” (Az élet egy próbatétel) pedig világszerte bestseller lett.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Az előadás angol nyelvű, igény szerint magyar szinkrontolmácsolással.

Alsó korhatár 16 év.
Jegyárak: 20 éves korig 500 Ft, 20 éves kor fölött 1.000 Ft.

 
 
 
 
PURIMI MEGHÍVÓ
Close